MMA

MMA - Mixed Martial Arts

MMA som står for «Mixed Martial arts» som egentlig beskriver en kampsport som har alt. I kampformen blandes alle de forskjellige kampsportartene og danner den ultimate kampsporten. Noen av de mest brukte artene er bryting, thaiboksing og boksing, grappling og mange flere. 

kjent for sin råskap og underholdning

AS REAL AS IT GETS!

Selv om sporten har hentet teknikker fra «rene» stilarter, har utviklingen modifisert seg til sitt eget, på grunn av det store spekteret av hva som er tillat. Dette har gjort at MMA har velutviklet sine egne teknikker. Kampene kan foregå i ring, men blir som regel utført i bur. Utøverne starter stående der spark, slag, albuer og knær kan brukes. Ofte kan kampen bli tatt til bakken ved hjelp av kast eller nedtakinger. Der blir også leddlåsinger og kvelninger effektivt for å avslutte kampen.

Per dags dato kan man konkurrere i merkekamper, amatør-, semi-proff og proffkamper. MMA er den raskest voksende sporten i verden, og er kjent for sin råskap og underholdning.

UFC, med mottoet «As real as it gets!», er verdens største Mixed Martial Arts organisasjon, som har tatt en stor del i MMA-revolusjonen.

Ønsker du en livsstilsendring? en sterkere kropp? å lære deg crossfit? å lære deg kampsport? å bli en einherjer?

Som Haugesunds første crossfit- og kampsportsenter med mange ulike arter og stor timeplan, ønsker Herjer å ta kampsport og crossfit videre til neste nivå. Vi vil sette treningsformene mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har trent før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

Kom innom og prøv en gratis time

Du trenger ingen avtale. Er det noe du lurer på så ta kontakt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle