THAI
BOKSING

Thaiboksing

Thaiboksing (Muay Thai) blir regnet som en av de mest effektive stående kampsportene, på grunn av de rå teknikkene som blir brukt. Kampkunsten blir kalt «åtte lemmer» fordi den innebærer never, ben, knær og albuer. Det blir også brukt «clinch» som er forskjellige grep rundt motstanderen, hvor man kan nedkjempe med kneeing, albuer, kast, feiing, slag og spark.

never, ben, knær og albuer

HELE KROPPEN ER I BEVEGELSE

I nesten alle teknikker i Muay Thai, er hele kroppen i bevegelse, og det er mye fokus på hoftebevegelser for å generere kraft i de ulike teknikkene som utføres.

Denne arten er anerkjent for sin stående og svært effektive base i MMA. Den praktiseres av nesten alle de største fighterene i verden.

Ønsker du en livsstilsendring? en sterkere kropp? å lære deg crossfit? å lære deg kampsport? å bli en einherjer?

Som Haugesunds første crossfit- og kampsportsenter med mange ulike arter og stor timeplan, ønsker Herjer å ta kampsport og crossfit videre til neste nivå. Vi vil sette treningsformene mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har trent før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

Kom innom og prøv en gratis time

Du trenger ingen avtale. Er det noe du lurer på så ta kontakt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle