OM OSS

HERJER MMA

Som Haugalandets eneste senter med både kampsport og crossfit har vi en stor og variert timeplan som skal treffe alle nivå. Våre ambisjoner er å kunne tilby medlemmer trening uansett forutsetning, bakgrunn eller erfaring i fra før.

Vi ønsker å kunne bidra til bedre folkehelse, sterke kropper og trivsel. Vårt team består av mennesker med lang erfaring innen trening i de forskjellige grenene våre og vil derfor treffe både dere med ambisjoner om en mer aktiv hverdag og dere med ambisjoner på et høyere nivå. Vi har troen på variert trening og mangfold i blant medlemmene våre.

Kom og prøv verdens beste treningsformer hos oss! Husk at alle har forskjellige utgangspunkt og forutsetninger, og det eneste vi forventer av deg er at du stiller opp, så skal vi sammen nå dine mål! Har du spørsmål, ta kontakt med oss og du vil få svar.

Vi skal bli kjent i verden for det våre forfedre var, Einherjere!

Vi skal bli kjent i verden for det våre forfedre var - Einherjere!

Utdrikningslag

Slik gjør vi det:

Dere får et lynkurs i kampsportformen dere har valgt på forhånd, og deretter starter vi med oppvarming der vi går igjennom noen utfordrende atletiske øvelser (rulle, stupe kråke, slå hjul osv).

Etterpå kjører vi gjennom det grunnleggende som feks spark, slag, takedown eller kvelninger og andre submissions.

NÅ er bruden/ brudgommen klar til kamp! Vi stiller dere i en kampsirkel rundt buret eller bokseringen, dere skal heie og hoye frem den erfarne fighteren deres i fightclub stil!

Pris: 250,- pr person.
(Bet. for min. 13 deltagere).

Varighet: 60-90 min.

1-2 instruktører.

Ekstrapakke

Vi har også en ekstrapakke der vi får inn en fotograf som tar proffe bilder og video av kampen. Bildene og klippet blir redigert i en rå stil og sendt til dere.

Bare bilder 2000,-
Video og bilder 3500,-

Festligheter

For en gjeng personer som vil teste ut mer morsom og ikke så høytidelig trening, her er det fokus på latter og gøy, eller kanskje du allerede har en ide?

(Teambuilding, Grupper, Lag, skoleklasser, Organisasjoner, osv.)

Ta kontakt for info om pris og hva kjekt vi kan finne på.

Turer og kamper

Vi som trenere og utøvere reiser en del ut i verden, både på treningsturer og for å gå kamper. Dette gjør vi for å utvikle mer lærdom og kunnskap om denne fantastiske sporten, for så å ta erfaringene tilbake til Haugesund, og deler videre til kunder på Herjer. Vi har gode kontakter i andre land, og et stort nettverk her i Skandinavia, som gjør det lett for samarbeid om treningsturer, seminarer og konkurransereiser i fellesskap.

Seminarer med kjente fightere og trenere

Vi vil også etter hvert invitere kjente fightere og trenere til å ha seminarer på Herjer, både for vår egen del og våre kunder. Dette gir også en unik mulighet for mosjonister og utøvere, for å få et innblikk samt erfaring og kunnskap. Hva som kreves og hva som må til, innen fysisk og psykisk trening, motivasjon, kosthold og planlegging for å nå målet til den enkelte.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle