PT-TIMER

Vil du lære kampsport eller begynne med crossfit?

Her har du mulighet til å få privattimer med våre dyktige instruktører. Enten om du aldri har trent dette før og vil få et innblikk og forståelse om hva de forskjellige grenene innebærer. Eller om du vil ha et forsprang på det du allerede driver med. Uansett nivå så hjelper vi deg. Dette er en unik mulighet til å få god oppfølging.

NYBEGYNNERE

VIDEREKOMNE

KAMPSPORT OG CROSSFIT

PRISER

Dette kan være den perfekte gave til en du vet kunne tenkt seg å prøve kampsport eller crossfit. Vil du ha flere en 10 timer vil du få redusert pris - ta kontakt.

PT-TIMER

1 PERSON

PT-TIMER

2-4 PERSONER

PT-TIMER

5-8 PERSONER

PT-TIMER

9-12 PERSONER

Ønsker du en livsstilsendring? en sterkere kropp? å lære deg crossfit? å lære deg kampsport? å bli en einherjer?

Som Haugesunds første crossfit- og kampsportsenter med mange ulike arter og stor timeplan, ønsker Herjer å ta kampsport og crossfit videre til neste nivå. Vi vil sette treningsformene mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har trent før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

Kom innom og prøv en gratis time

Du trenger ingen avtale. Er det noe du lurer på så ta kontakt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle