CROSS
FIT

CrossFit

CrossFit er form for høyintensiv intervalltrening, som de siste årene tatt Norge med storm. Det er en treningsform der absolutt alle kan delta, om du så er nybegynner innen trening, eller toppidrettsutøver. Du vil alltid bli utfordret maksimalt i CrossFit.

Kom til oss og prøv CrossFit. Vi kan garantere at du får det både slitsomt og svett, og ikke minst veldig gøy!

Nær dagligdagse bevegelser

STYRKE OG KONDISJON

Mange av oss husker sikkert sirkeltrening fra gymtimene på skolen, og CrossFit er ikke så fryktelig langt unna dette. Du trener både styrke og kondisjon med utøvelser som ligger så nær dagligdagse bevegelser som mulig. CrossFit er funksjonell trening der det fokuseres på styrke og kondisjon, alt utført sammen i gruppe.

Øvelsene har utgangspunkt i elementer fra vektløfting, spensttrening, styrkeløft, turn, kettlebels, trening ved hjelp av egen kroppsvekt, strongman og mange andre øvelser.

CrossFit har for mange blitt en livsstil. Treningen innbyr til et hyggelig miljø, der fokuset på helse og velvære står høyt, samtidig som det fokuseres på å ha det gøy sammen! Øvelsene utføres ved å heie hverandre fram, som en del av en velfungerende enhet.

Ønsker du en livsstilsendring? en sterkere kropp? å lære deg crossfit? å lære deg kampsport? å bli en einherjer?

Som Haugesunds første crossfit- og kampsportsenter med mange ulike arter og stor timeplan, ønsker Herjer å ta kampsport og crossfit videre til neste nivå. Vi vil sette treningsformene mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har trent før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

Kom innom og prøv en gratis time

Du trenger ingen avtale. Er det noe du lurer på så ta kontakt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle